Us oferim una carta de plats saludables, equilibrats, de qualitat i creatius que us faran  gaudir d’un bon moment i contribuiran al vostre benestar físic i emocional.

IMG_20170728_135118

La nostra cuina està adreçada a tots els gustos i necessitats. No és  només cuina vegetariana, és cuina saludable. Hi podreu trobar carn, peix, ous, llegums, verdures, fruites, llavors… tots els aliments que formen una dieta sana i equilibrada. 

En un plat Dolium hi podeu trobar moltes coses. Des dels coneixements sobre nutrició i el saber fer a la cuina de la Míriam fins als gustos més variats i els productes que potser encara no coneixieu. També hi podreu trobar la il.lusió que hi posem en la feina ben feta. Estem segurs que menjar a Dolium us serà una molt grata experiència.

 

Us oferim una carta de plats i postres que anirem canviant de forma periòdica per tal que pogueu anar fent tastets. També, si voleu, podeu optar pel nostre menú a un preu molt raonable.MENÚ DOLIUM

 

I a més, si vols, tots els nostres plats, te’ls preparem per emportar. Ens pots trucar, t’ho preparem i ho reculls. Més senzill, impossible!!

 

 

Anuncis