Us oferim una carta de plats saludables, equilibrats, de qualitat i creatius que us faran  gaudir d’un bon moment i contribuiran al vostre benestar físic i emocional.

IMG_20170728_135118

La nostra cuina està adreçada a tots els gustos i necessitats. No és  només cuina vegetariana, és cuina saludable. Hi podreu trobar carn, peix, ous, llegums, verdures, fruites, llavors… tots els aliments que formen una dieta sana i equilibrada. 

En un plat Dolium hi podeu trobar moltes coses. Des dels coneixements sobre nutrició i el saber fer a la cuina de l’Eva fins als gustos més variats i els productes que potser encara no coneixieu. També hi podreu trobar la il.lusió que hi posem en la feina ben feta. Estem segurs que menjar a Dolium us serà una molt grata experiència.

 

Us oferim una proposta per dinar de dilluns a divendres de forma equilibrada i saludable. Treballem amb productes de qualitat i temporada i no utilitzem aliments processats fora de la nostra cuina. Podeu triar plats de la carta o optar pel nostre menú a un preu molt raonable.

HORARI:

Servei de cafeteria i bar: de dilluns a divendres de 7 a 20 hores i dissabtes de 8 a 14 hores.

Servei de restaurant: de dilluns a divendres de 13,30 a 15,30 hores.

 

I a més, si vols, tots els nostres plats, te’ls preparem per emportar. Ens pots trucar, t’ho preparem i ho reculls. Més senzill, impossible!!